2012年10月3日星期三

色區 新聞 | 今日新聞網: 新寫真女神和田繪莉降臨 卯足了性感衝擊長驅直入!

色區 新聞 | 今日新聞網
色區 新聞 | 今日新聞網
新寫真女神和田繪莉降臨 卯足了性感衝擊長驅直入!
Oct 3rd 2012, 21:32

〔生活中心╱綜合報導〕來自關西的元氣寫真女神和田繪莉,有著一副可愛的臉龐,散發自然的學生妹氣質,曾出過五部寫真DVD,秉持著天生惹人憐愛的魅力特質,成為寫真界的新寵兒。 (NOWnews今日新聞)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

沒有留言:

張貼留言

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...